L'Ajuntament de Sarrià de Ter va aprovar el nomenament dels voluntaris que van superar el curs i que ja poden actuar oficialment com a Voluntaris de Protecció Civil. Aquests és un requisit indispensable perquè l'Associació de VPC de Sarrià de Ter pugui inscriure's en el Registre especial d'associacions de voluntaris de Protecció Civil de Catalunya.

El proppassat mes de febrer i després d'uns mesos de treball entre les persones que van mostrar les seves inquietuds i l'Ajuntament, es va constituir l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sarrià de Ter. Aquesta entitat neix amb l'objectiu de servir desinteressadament en tasques de protecció als sarrianencs en situacions de risc i d'emergències, serveis preventius i d'informació, suport a d'altres cossos d'emergències i seguretat com ho són els Bombers, la Policia Municipal i l'Autonòmica, Agents Rurals, entre d'altres, i tot això sempre coordinadament amb l'Ajuntament i sota l'activació de l'alcalde.

L'Ajuntament va agrair el seu esforç i en breu se signarà un conveni de col·laboració amb què es vehicularà la cessió d'un local com a seu de l'entitat, així com diferents ajuts per a l'adquisició de l'equipament bàsic i obligatori per als voluntaris.