La CUP -?Crida per Girona va denunciar ahir que El Vol Gastronòmic no només no s'ha retirat sinó que continua oferint sopars a les nits. La formació reclama per aquest motiu la seva retirada immediata. L'equipament, que ocupa espai públic però és de gestió privada, tenia llicència fins al passat 28 de juny. L'Ajuntament ja ha requerit que concreti com farà la retirada i no ha perllongat la llicència.

El Vol Gastronòmic hauria d'estar tancat des de finals de juny quan es va donar per finalitzat el permís d'obertura. Malgrat això, ahir mateix, a l'hora de tancar aquesta edició estava obert i en funcionament per servir sopars. També es van oferir un àpat dimarts a la nit, segons denunciava la CUP.

La regidora de Promoció, Glòria Plana, va explicar precisament dimarts que ja havia requerit a l'empresa propietària que expliqués quin era el procediment per desmuntar l'estructura i poder així establir quin seria el dia que provocaria el mínim impacte possible als comerciants i als ciutadans. El Vol Gastronòmic es va instal·lar el 25 de juliol de l'any passat, aprofitant que era un dia festiu.