El ple de Salt aprova la ubicació definitiva de l'institut Salvador Sunyer

31.07.2015 | 06:30

L'Ajuntament de Salt va aprovar ahir la destinació definitiva del futur institut Salvador Sunyer. El nou emplaçament serà al centre de l'illa d'equipament entre Marquès de Camps, el carrer Pla de Salt i el carrer Miquel Martí i Pol. Part del nou edifici de l'institut ocuparà l'actual camp de futbol de sauló. Això implicarà desplaçar la instal·lació esportiva que farà les funcions de pati d'escola durant la jornada educativa, però passarà a ser un equipament extraescolar durant la resta de jornada. El ple de Salt va ratificar les bonificacions de l'impost de construccions i obres (ICIO) per la construcció de dos mòduls prefabricats en les escoles Les Arrels i Gegant del Rec. Es tracta d'un acord ja previst a les ordenances fiscals per poder tirar endavant l'ampliació de centres educatius. A més, es va donar compte de la sentència en què Salt haurà de pagar a la família d'un nen que va caure en un forat on s'havien d'instal·lar uns contenidors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema