Girona aprova l'ascensor que connectarà Vista Alegre i les Pedreres

La instal·lació s'ubicarà al passatge Picapedrers i la inversió costarà uns 120.000 euros dels pressupostos participats de Girona

30.07.2015 | 06:30
En l´actualitat hi ha unes escales des d´on s´arriba a l´escola Annexa.

L'Ajuntament de Girona ha aprovat inicialment el projecte d'ascensor públic al passatge Picapedrers, redactat pels serveis tècnics municipals. Es tracta d'una instal·lació que servirà per connectar els barris de Vista Alegre i les Pedreres. El pressupost és d'aproximadament 120.000 euros i estava inclòs, de manera compartida, als pressupostos participats de les Associacions de Veïns de Carme- Vista Alegre i Pedreres-Fora Muralla. Els veïns van decidir que s'hi assignessin tots els diners del 2014 i part del 2015.
El punt on s'instal·larà l'ascensor és de difícil accés sobretot per la gent gran i per les persones amb mobilitat reduïda. Ara mateix només es pot superar per unes llarges escales o serpentejant per una muntanya on també hi ha grups d'esglaons per superar el desnivell. L'indret és molt freqüentat perquè hi ha el col·legi Annexa just a la part alta de les escales. S'espera que amb la licitació i adjudicació dels treballs, el preu de les obres pugui baixar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema