El barri de Mas Ramada començarà la seva Festa Major demà i dissabte tindrà un dels seus actes principals, amb un sopar de germanor al pati del centre cívic Onyar -espai que acollirà la majoria dels actes programats-.

Un taller de circ amb equilibris i malabars obrirà la Festa Major aquest dijous a dos quarts de 7 de la tarda, al pati del mateix centre cívic. Les activitats continuaran l'endemà, amb un concert a càrrec de la coral Llevant programat per a dos quarts de 10 del vespre. Després, es farà una sessió de cinema a la fresca, amb un passi de la pel·lícula Ocho apellidos vascos. Els actes de dissabte començaran a les 8 del matí, amb una sortida a la Font del Lleó. Per a una hora i mitja més tard està prevista una xocolatada, a la qual seguirà una actuació d'animació infantil amb el Dr. Fly, un pica-pica i una festa de l'aigua.

Ja al vespre, es durà a terme el sopar de germanor de la Festa Major de Mas Ramada -amb un preu per tiquet de 10 euros per persona- i, per últim, un ball de festa major que anirà a càrrec de Joan Sol.