Cristòbal Sánchez serà el regidor de l'Ajuntament de Girona dels quatre barris del sector Est (Vila-roja, Font de la Pólvora, Mas Ramada, Grup Sant Daniel), una zona amb reivindicacions històriques. Sànchez ha estat treballant com a director a l'escola de Vila-roja durant trenta anys. Sán?chez, que és el regidor de Joventut i Participació, és un dels tres regidors nous del govern de CDC i Unió. Els altres dos són Eva Palau i Glòria Plana, que havia estat regidora del PSC ara s'ha presentat a la llista de CiU com a representant d'Avancem.

Eva Palau, que és la regidora de Salut i Seguretat en el Treball, s'encarregarà dels barris de Montjuïc, la Vall de Sant Daniel, Pedret i pujada de la Torrassa. Mentrestant, Glòria Plana, regidora d'Ocupació, Empresa i Comerç, és la representant municipal de l'Ajuntament al sector Devesa-?Güell, on s'ha de tractar el Pla Especial de la Devesa amb les regidories de Sostenibilitat i d'Urbanisme, i Figuerola-Bonastruc, on hi ha la problemàtica entre els veïns i els clients dels locals d'oci nocturn.

La majoria dels altres barris de Girona mantenen els regidors que han tingut el darrer mandat. Joan Alcalà, responsable municipal de Seguretat, Via Pública i Mobilitat, continua essent el representant de Sant Narcís, on encara hi ha diverses les obres del TAV pendents d'acabar, i de tots els barris del denominat marge esquerra del riu Ter: Germans Sàbat, Taialà, Domeny, Torre de Taialà, Mas Catofa, Fontajau i Sant Ponç.

Marta Madrenas, regidora d'Urbanisme, Activitats i Dinamització del Territori, continua essent el contacte de l'Ajuntament en dues zones amb molta activitat veïnal i de les entitats: Santa Eugènia i Can Gibert del Pla. Maria Àngels Planas, regidora d'Hisenda i Règim Interior és la responsable de Palau, Mas Xirgu i l'Avellaneda. Carles Ribas, màxim responsable de Sostenibilitat i del Projecte Ferroviari, serà el representant de la zona Est de l'Eixample i de Pla de Palau - Sant Pau.

La denominada ciutat antiga queda en mans d'Eduard Berloso, responsable de Serveis Socials, Habitatge i Cooperació, que fins ara portava el sector Est. Berloso és el regidor de Barri Vell, Carme-Vista Alegre, Mercadal i també de Torre Gironella i les Pedreres. Isabel Muradàs, regidora d'Educació i Esports, és la regidora del Pont Major, Campdorà i la zona de les Gavarres, Montilivi i la Creueta.