El mag saltenc Félix Brunet serà l'encarregat de pronunciar el pregó de la Festa Major de Salt des del balcó de l'Ajuntament, el proper dijous 23 de juliol (21.00 hores). En Fèlix Brunet és un mag amb una reconeguda trajectòria professional que abasta camps com la TV, el teatre i els espectacles al carrer que ha portat a diversos països.

El mag Félix Brunet va començar a interessar-se pels jocs de màgia quan encara era un nen però el seu primer contacte seriós amb el món de la màgia va ser el 1990 quan va ingressar en la Societat espanyola d'il·lusionisme (SEI). El seu mestre durant diversos anys va ser el mag Esteban del Acebo. Paral·lelament va fer estudis intensius de Teatre i Pantomima. En les reunions de la SEI va conèixer a dos mags, Raul Blak i Karlus amb els quals forma el grup "Magic Factory". A partir del 2000 el mag Fèlix es dedica professionalment a la màgia en solitari. Des de llavors ha realitzat més de 2.000 espectacles en 9 països diferents.

La seva trajectòria l'ha fet mereixedor de reconeixements i premis, no només a l'Estat Espanyol, sinó a França, Mèxic, Portugal, Suïssa o Turquia.

D'altra banda, Miquel Oller i Canet, que va presentar el seu disseny amb el pseudònim d'Utaca, ha estat el guanyador de la segona edició del concurs d'imatge i samarretes de Salt. El disseny de Miquel Oller ha estat el que ha rebut més vots dels tres que va elegir un jurat format per l'Alcalde de Salt, 2 regidors i dos dissenyadors gràfics.

El guanyador ha rebut el premi de mans de l'alcalde, Jordi Viñas, a la Sala de Plens del consistori. El disseny havia d'estar basat en l'apartat de Natura i Esport de la web viusalt.com, i havia d'incloure també el nom de la web.