«Vet aquí la mà daurada de Sir Jamie Lannister de Can Roca Casterly. Guàrdia d'Orient, Lord comandant de la guardia Reial També conegut com a matarreis». El pastisser Jordi Roca continua treballant en el gelat dedicat a Joc de trons aprofitant que la sisena temporada de la sèrie es rodarà parcialment a la ciutat de Girona.

En una imatge a la xarxa Instagram, Roca ha explicat els primers detalls del postre: serà una mà daurada amb gust de mango i de taronja sanguina, per tal de simular l'amputació de la mà que pateix el cavaller. El gelat es podrà tastar aviat a les botigues?Rocambolesc de?girona i Platja d'Aro.

30.000 persones als càstings

Fa poc es va fer el càsting per als extres que la promotora necessitarà durant el rodatge a?Girona durant el mes de setembre. Fruit d'aquesta selecció, es van escollir 1.200 homes i 1.200 dones dels quals entre 800 i 1.000 acabaran formant part de la gravació. Els escollits hauran de rebre una trucada per provar-se el vestuari durant el mes d'agost. A poc a poc es van coneixement altres ciutats que també seran escenari de la sisena temporada. En els càstings a Girona, Tudela, Peníscola i Almeria, s'hi han apuntat més de 30.000 persones i se n'ha seleccionat unes 9.000.

Canet de Mar, nou escenari

D'altra banda, ahir es va saber que el castell de Santa Florentina serà un dels nous escenaris en els quals es rodarà la sèrie, localització que s'uneix al Parc Natural de les Bardenas Reales (Navarra), el castell de Zafra (Guadalajara) i l'Alcazaba d'Almeria, va informar la productora HBO. Aquestes localitzacions s'uneixen a les ja anunciades de Girona i Peníscola. L'any passat Sevilla, Còrdova i Osuna van format part del rodatge de la cinquena temporada.