La Policia Municipal de Girona va descobrir, divendres passat, un cultiu de 261 plantes de marihuana entre 40 centímetres i un metre d'altura en un local embargat situat al barri de Sant Narcís, que se suposava buit.?Segons va informar ahir la Policia Local, durant la operació es va detenir a Marian M. de 29 anys i veí de la ciutat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i defraudacions de fluid elèctric i aigua.

La investigació es va iniciar després que els veïns de la zona alertessin de la forta olor a marihuana que provenia d'un local embargat. Davant aquestes sospites, un agent de paisà s'hi va acostar i va constatar que les olors provenien del local ubicat a la planta baixa, motiu pel qual la unitat de proximitat de la Policia Municipal de Girona va iniciar una operació per descobrir qui utilitzava.

Després de comprovar que el local disposava d'un únic accés, els agents van identificar l'única persona que hi va entrar durant el seguiment i es va procedir a la seva identificació i detenció.

Aquest sospitós va permetre que els policies accedissin a l'interior del local, on van trobar diverses sales preparades amb llum artificial, ventiladors, filtres i temporitzadors, al costat de les 261 plantes, balances i bosses precintades amb marihuana per procedir a la seva venda. A més, el lloc no estava connectat a la xarxa elèctrica pública, però disposava de llum i aigua en haver-se vulnerat els respectius comptadors.

Per tots aquests fets es va detenir l'home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i defraudacions de fluid elèctric i aigua. Amb aquesta detenció, la investigació no es dóna per tancada i s'està a l'espera de poder relacionar més persones implicades en aquests delictes.