La Policia Municipal va arrestar dimecres dos homes que havien robat a pacients i professionals de centres de salut de Girona.?A un el va retenir el vigilant de seguretat a la Clínica Girona, que va alertar la Policia Municipal de Girona que havia intentat robar un mòbil en una de les habitacions.

Immediatament, dues patrulles van anar fins a la clínica i el vigilant els va explicar que els fets havien passat quan la víctima, ingressada en una habitació, va sortir del bany i va trobar-se un home remenant les seves pertinences. Després de forcejar amb ell, l'home va fugir i el vigilant el va retenir fins a l'arribada de la policia.

Fruit de les gestions , els agents van saber que el detingut havia actuat amb un altre home que havia aconseguit sortir del centre. Per aquest motiu, la Policia va fer una recerca per la zona que va donar resultats pocs minuts després. En veure els agents però l'home va llençar uns objectes sota un vehicle i va marxar. Un dels agents va recuperar els objectes i va veure que eren dues carteres amb documentació i sense diners. Un altre policia va aconseguir aturar el sospitós. En l'escorcoll, els agents van recuperar 105 euros.

Els agents van descobrir que els propietaris de les carteres amb persones que es trobaven en un centre hospitalari diferent del primer i que dies abans, en aquest segon centre s'havia produït un furt de material informàtic i d'una cartera d'un treballador. Finalment es va poder comprovar que l'autor era un dels detinguts, Ramon Manuel F.R., per la qual cosa se li va imputar també aquest fet. De les dues persones detingudes, Carles G.B. no tenia antecedents, mentre que Ramon Manuel F.R. té nombrosos antecedents policials.