La Mostra d'Emprenedors de les comarques gironines va obrir ahir un nou període d'inscripció perquè els interessats puguin presentar la seva candidatura per poder participar en la sisena edició que se celebrarà el pròxim mes d'octubre. Organitzada per l'Assessoria Codina i el seu departament de consultoria estratègica, El Giroscopi, aquesta iniciativa té com a objectiu donar a conèixer al teixit empresarial gironí alguns dels millors projectes emprenedors que es desenvolupen a les comarques gironines.

La Mostra s'adreça a tothom que tingui un projecte innovador i el vulgui donar a conèixer. Totes les persones que hi estiguin interessades poden presentar la seva candidatura per mitjà del formulari que trobaran a: www.emprenedorsgirona.cat. L'únic requisit és que el projecte que s'estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí.

Entre les candidatures rebudes, se seleccionaran les més atractives i innovadores perquè es presentin a la pròxima edició de la Mostra d'Emprenedors de Girona davant d'un públic format per més d'un centenar d'empresaris gironins.

Premis per als seleccionats

En altres edicions hi havia un únic premi per al guanyador de 1.000 euros, mentre que en la sisena edició l'organització premiarà tots els projectes seleccionats i incrementarà la dotació que rebrà el guanyador. En total, es repartiran 3.000 euros entre els participants (una part en metàl·lic i l'altra en serveis d'assessoria).