El judici per un apunyalament a Girona la nit del 10 de juny de 2011 es va haver de suspendre ahir després que a l'Audiència Provincial de Girona només es presentés el presumpte autor de la ganivetada però no els tres amics que l'acompanyaven i que, prèviament, van apallissar la víctima. César Andrés Moreno Torres, que s'enfronta a 10 anys de presó per un delicte d'assassinat en grau de temptativa haurà d'esperar a que la policia localitzi els seus còmplices, Brian Andrés Pastrana Cuero i Mateo Orozco Orozco per poder fer el judici. El tercer implicat, Jhony Andrés Pastrana Carmona ha mort. De moment, no s'ha fixat nova data per al judici.

L'escrit de qualificació provisional realitzat pel fiscal indica que aquella nit, la víctima va iniciar una discussió amb els acusats quan intentava entrar al portal de casa seva i aquests el van començar a agredir en grup i van arribar a rebentar-li una ampolla de vidre al cap.

El germà de la víctima va sentir l'aldarull i en veure l'escena va baixar corrents a auxiliar-lo. La seva intervenció va posar fi a la trifulga però en el moment d'endur-se el seu germà cap a casa, Moreno Torres li va enfonsar el ganivet per l'esquena i al coll. De no haver sigut traslladat a l'hospital i intervingut d'urgència, podria haver mort a causa de les ferides.

Moreno Torres va passar-se més d'un mes en presó provisional per aquesta agressió però va aconseguir que el deixessin en llibertat a canvi de comparèixer cada 15 dies davant el jutjat.