El segon dia del càsting de Joc de trons a Girona va tornar a ser multitudinari però va atraure menys gent possiblement perquè els més interessats ja havien fet tot el possible per intentar aconseguir ser seleccionats com a extres el primer dia. La cua també era allargassada però ni molt menys comparable a la primera hora del matí de dilluns, quan va arribar a fer un quilòmetre amb unes 5.000 persones esperant pacientment el seu torn, des del Palau de Fires fins a la rotonda del Rellotge.

La cua ahir arribava tot just a la meitat del lateral del parc de la Devesa, que el dia anterior s'havia omplert de dalt a baix. Això significaria que van provar sort unes 2.000 persones. No obstant això, ahir es barrejaven gent que ja havia estat seleccionada el dia abans, per tant que repetia, i se'ls havia citat per a ahir (tenia la invitació per tal que li fessin la fitxa per la base de dades, que consisteix a omplir un formulari i fer-se un seguit de fotos) i aspirants nous que encara esperaven aconseguir primer la invitació (ser seleccionats) per posteriorment ser «fitxats».

Per evitar que els ja «fitxats» haguessin de fer cua de nou, es va generar una segona filera per facilitar-los el pas a l'hora en què se'ls havia citat.

Les cares no eren de cansament com molts dels de dilluns feien, alguns dels quals hi eren des de les tres de la tarda del diumenge. Una cinquantena hi havien passat la nit, alguns d'ells amb tendes de campanya acompanyats de tota mena d'objectes per passar l'estona i per intentar descansar amb la màxima comoditat possible.

Els 1.200 homes i 1.200 dones que durant aquests dos dies ha anat triant l'empresa del càsting, Modexpor Internacional, formaran part de la base de dades que s'enviarà al director de la sèrie o dels diferents capítols que s'acabin rodant a Girona. Serà aquest el qui escollirà exactament qui vol, en base a les fotografies entregades.

De fet, dels 2.400 seleccionats a Girona, se n'acabarà trucant entre 800 i un miler per tal que participin al rodatge, que es farà del 3 al 18 de setembre. Tant podria ser un sol dia com diversos. Això sí, es posaran en contacte amb ells per tal de citar-los a les proves de vestuari que es faran durant l'agost al mateix Palau de Fires