L'Empordà

Els Químics Espai Jove comença una activitat d´estudi assistit

L'espai, que està destinat a estudiants de batxillerat, começarà avui i estarà obert els dimarts i els dijous

03.07.2015 | 06:30
Els Químics Espai Jove està ubicat al barri de Palau.
Els Químics Espai Jove està ubicat al barri de Palau.

Els Químics Espai Jove oferirà tot el mes de juliol un espai d'estudi assistit per a estudiants de batxillerat de la ciutat de Girona, per tal de donar-los facilitats a l'hora de tenir èxit en els seus estudis preuniversitaris.

Aquesta iniciativa, dirigida bàsicament als alumnes que han de recuperar alguna assignatura al setembre o han de preparar les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), començarà avui i es durà a terme els dimarts i dijous del tot el mes de juliol, de deu del matí a una del migdia.

Aquesta activitat, oberta i gratuïta per tots els estudiants de batxillerat de Girona, s'ha dissenyat, segons els seus organitzadors, per afavorir la seva formació personal centrada en les actituds, els hàbits i les habilitats personals. A més -afegeixen- els alumnes tindran el suport d'un tècnic de l'espai jove i dos monitors que ajudaran a resoldre els dubtes que els puguin sorgir durant la preparació d'algunes matèries.

Activitats educatives

Aquesta no és l'única activitat destinada a motivar i ajudar acadèmicament els més joves que s'ha fet enguany als Químics Espai Jove, ja que per quart any consecutiu, aquest darrer curs acadèmic s'hi van dur a terme els tallers d'Èxit Escolar.

Aquesta activitat educativa no assistencial, va ser plantejada principalment com a recurs per prevenir el fracàs escolar, millorar les competències instrumentals i bàsiques dels alumnes i sobretot per acompanyar-los en la transició de l'educació primària a la secundària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema