Els Químics Espai Jove oferirà tot el mes de juliol un espai d'estudi assistit per a estudiants de batxillerat de la ciutat de Girona, per tal de donar-los facilitats a l'hora de tenir èxit en els seus estudis preuniversitaris.

Aquesta iniciativa, dirigida bàsicament als alumnes que han de recuperar alguna assignatura al setembre o han de preparar les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), començarà avui i es durà a terme els dimarts i dijous del tot el mes de juliol, de deu del matí a una del migdia.

Aquesta activitat, oberta i gratuïta per tots els estudiants de batxillerat de Girona, s'ha dissenyat, segons els seus organitzadors, per afavorir la seva formació personal centrada en les actituds, els hàbits i les habilitats personals. A més -afegeixen- els alumnes tindran el suport d'un tècnic de l'espai jove i dos monitors que ajudaran a resoldre els dubtes que els puguin sorgir durant la preparació d'algunes matèries.

Activitats educatives

Aquesta no és l'única activitat destinada a motivar i ajudar acadèmicament els més joves que s'ha fet enguany als Químics Espai Jove, ja que per quart any consecutiu, aquest darrer curs acadèmic s'hi van dur a terme els tallers d'Èxit Escolar.

Aquesta activitat educativa no assistencial, va ser plantejada principalment com a recurs per prevenir el fracàs escolar, millorar les competències instrumentals i bàsiques dels alumnes i sobretot per acompanyar-los en la transició de l'educació primària a la secundària.