Un lladre va intentar entrar a robar dimarts a la tarda, a la mateixa casa del barri de Palau de Girona on el passat 23 de juny, la propietària ja va enxampar in fraganti dos homes que havien aconseguit accedir a l'habitatge forçant l'entrada.

Aquest nou intent de furt es va produir a les sis de la tarda, de nou a plena llum del dia, ja que l'anterior es va produir al migdia. La víctima va sentir soroll i quan va anar a veure què passava va descobrir l'ombra de l'assaltant a l'exterior, moment en què es va dirigir a la cuina per agafar un ganivet per si li calia defensar-se, ja que -durant quatre minuts- l'home va tractar d'entrar al domicili forçant la porta principal.

Segons els Mossos d'Esquadra, el delinqüent va saltar la tanca perimetral de la casa i, un cop a la zona enjardinada, va començar a manipular l'accés que ja havien forçat els altres lladres en el primer intent de furt.

Segons fonts properes a la víctima, no es tractaria del mateix lladre amb qui la propietària de l'habitatge es va enfrontar el dimarts anterior al migdia i que va aconseguir fugir acompanyat d'un còmplice. El d'aquest dimarts, era un home d'uns 50 anys, que va escapar en ser descobert per la víctima.

Només una setmana després

En el primer intent de robatori del 23 de juny, els dos lladres van aconseguir entrar a la casa, situada a pocs metres del Club de Tennis, mentre la seva propietària era a dins de l'habitatge. En aquella ocasió, els delinqüents van accedir a la llar per una de les habitacions de la casa trencant la persiana i el vidre d'una de les portes i es van emportar algunes joies i rellotges. Alertada pels lladrucs de la seva gossa, la propietària es va acostar fins a la seva habitació, on hi va trobar els dos intrusos. Un d'ells va fugir corrent, mentre que l'altre es va enfrontar amb la víctima fins que l'home també va poder escapar en un vehicle.

De moment, els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per atrapar els lladres dels dos successos.