L'associació de veïns dels carrers Figuerola-Bonastruc han denunciat, a través d'una carta enviada a l'equip de govern i a l'oposició, que aquest cap de setmana s'ha produït una nova baralla -en aquest cas, al carrer Cerverí- on va haver-hi ferits, ja que diumenge al matí es van trobar amb importants taques de sang a la vorera i els cotxes. Per això, tornen a demanar a l'Ajuntament de Girona que solucioni els problemes d'incivisme que es produeixen en aquesta zona.

En el seu escrit, els veïns es pregunten "què coi" estan fent els representants municipals amb la responsabilitat que se'ls ha atorgat, i es pregunten si cal que hi hagi alguna víctima mortal per tal que assumeixin les seves obligacions. "Si bé podríeu caure en el parany de pensar que aquesta qüestió es resoldrà pels aires del cel, fent la viu-viu i practicant la política del qui dia passa any empeny, heu de saber que aquesta manera d'afrontar els problemes no és pròpia de l'espècie humana, sinó que aquest honor li correspon a l'estruç", escriu el president de l'associació, Miquel Font. I afegeix: "Estem tips, molt tips, de viure en un clima d'inseguretat, en uns barris degenerats, insalubres i amb nivells sonors que no permeten descansar".

Vidres i senyals trencats

La carta va acompanyada de diverses imatges on es veuen taques de sang a la carretera i en un cotxe, un senyal de trànsit tombat i diverses ampolles i copes de vidre trencades. En aquest sentit, recorden que en moltes ocasions hi ha vidres a tocar de l'escola Joan Bruguera.