La construcció de l'ascensor comunitari al Grup Sant Daniel, al sector Est de Girona, constarà 293.817,47 euros i anirà a càrrec de l'empresa OSG Serveis Grup SLU. El preu és bastant inferior al que s'havia pressupostat inicialment. El preu de sortida del concurs públic era de 441.650 euros. S'hi van presentar quatre ofertes i la que ha resultat vencedora redueix el cost en uns 148.000 euros. Es tracta d'una instal·lació al carrer Hortènsia, amb una passarel·la per creuar la carretera, que permetrà superar el desnivell existent per accedir als diferents grups d'habitatges.

Les obres no seran gaire llargues. El termini d'execució, un cop se signi el replanteig és de quatre mesos. Abans però, l'empresa adjudicatària tindrà un mes, un cop formalitzat el contracte per redactar el projecte executiu. A més a més, l'empresa haurà de fer el manteniment i la neteja de les instal·lacions durant dos anys a partir del moment en què el consistori recepcioni l'obra.

El projecte va sorgir a partir del primerany dels pressupostos participats. Els veïns van demanar que la partida municipal destinada al seu barri fos per a la millora de l'accessibilitat.