Els Mossos d'Esquadra van detenir un jove per haver robat un mòbil d'alta gamma a l'aparcament d'una discoteca del carrer Camp de les Lloses de Girona. Però quan ja eren a comissaria un cop van comprovar els efectes del detingut, van trobar-se que el noi en portava un altre que no era seu. L'havien sostret en un altre robatori amb violència a Terrassa. ?????Gràcies a tots els indicis, van detenir un jove de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona per un delicte de furt i un robatori amb violència i intimidació. L'arrestat, amb antecedents, va passar el dia 17 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El succés es va produir el 16 de novembre, quan cap a les nou del matí, van tenir coneixement de la sostracció d'un mòbil en un pàrquing de davant d'una discoteca.

En arribar al lloc, la víctima va identificar l'autor dels fets que estava aparcat a pocs metres. Els agents van constatar que el telèfon que tenia el jove no li pertanyia i era d'alta gamma, valorat en més de 600 euros. La patrulla el va detenir pel furt i més tard el va dur a comissaria pel robatori de Terrassa.