La caixera d'un supermercat de Can Gibert va sorprendre un home que volia emportar-se una ampolla de vi i en recriminar-li el fet, l'home va treure-li una navalla de 12 centímetres de fulla. La va amenaçar i, en comptes de fugir, va anar dins del comerç per agafar una altra ampolla. Després va marxar tot tranquil a peu.

Els Mossos de la comissaria del Gironès-Pla de l'Estany van rebre l'avís del robatori i el van detenir a 25 metres de l'establiment amb una de les ampolles de vi a la mà i que costava 7,15 euros. Va quedar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. L'arrestat, amb antecedents, va passar el dia 12 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els fets van passar l'11 de novembre pels voltants de les vuit del vespre quan una patrulla de paisà, que feia tasques preventives de seguretat ciutadana, va rebre l'avís d'adreçar-se a un supermercat Dia del carrer Puigneulós que un home estava amenaçant una treballadora amb una arma blanca.

Quan els agents van arribar al lloc, la treballadora els va explicar els fets. Els agents van recuperar l'arma blanca, un ganivet de 12 cm de fulla, i van començar a fer recerca per la zona, d'acord amb la descripció facilitada. De seguida els agents van interceptar l'home a peu que anava pel carrer Orient, just a 25 metres de l'establiment.