L'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) ha donat a conèixer els noms dels finalistes de la 12a edició dels Premis ARC, els Premis de la Indústria Musical del Directe. La programació musical de les Fires de Sant Narcís ha estat nominada en la categoria de Millor Programació de Festa Major. Entre altres van actuar Txarango, Jeff Mills, Pungle Lions o Zebda, Joan Colomo i Sanjosex o el grup Quico El Cèlio, El Mut i el Noi de Ferreries, Patricia Petibon, Niña Pastori Love of Lesbian la Maravella, la Selvatana o La Principal de la Bisbal i grups infantils en diversos escenaris.

Les Fires competeixen amb les Festes de Martorell, amb les Festes de Lleida i amb la Festa de les Santes de Mataró. L'any passat les Fires ja van estar nominades en aquesta categoria. L'Auditori de Girona va guanyar en l'edició del 2013 en la categoria de Millor Programació de Teatre o Auditori.

Teatre de Bescanó

D'altra banda, Txarango, Manel, La pegatina i Els amics de les Arts, així com el Teatre de Bescanó, opten també a algun dels guardons de la XII edició dels Premis Arc.