La cadena Doopies and Coffee, especialitzada en dònuts obrirà aquest mes un local al centre comercial Espai Gironès de Salt. Doopies and Coffee és una empresa que compta amb gairebé una vintena de botigues repartides entre Espanya, Portugal i Suïssa. Amb aquesta obertura a l'Espai Gironès, la companyia inaugurarà el seu segon establiment a les comarques gironines. El primer va obrir al carrer Ultònia de la ciutat de Girona. A l'Estat espanyol, la cadena té presència en diferents poblacions del País Valencià, Comunitat de Madrid, Andalusia, Cantàbria i Castella i Lleó, entre d'altres, a més de Ceuta i Melilla.

Els seus productes estrella són els doopies, uns dolços amb forat d'origen nord-americà dels quals ofereixen més de 35 varietats per satisfer tots els gustos, ja que n'hi ha de tota mena de productes i presentats en diferents formats, fins i tot com una piruleta. Totes elles, així com les alternatives salades (bagels) o les magdalenes (muffins) que es presenten per als diferents àpats (esmorzar, berenar, entre hores o prenent un cafè o un te), són elaborades amb ingredients sans i de primera classe, sense greixos hidrogenats.

Diferents tipus de cafès, batuts (com els smoothies, uns batuts gelats amb ingredients naturals que poden ser revitalizants o antioxidants, segons triï el client), així com refrescos i sucs complementen la carta de productes que es poden trobar a l'establiment.