La Setmana de la Moda de Girona, organitzada per l'associació Agimod, ja disposa de l'espai per celebrar la festa oficial Post Party, on assistiran dissenyadors, artistes, maquilladors, perruquers, oficials de backstage, patrocinadors, col·laboradors i tota la comissió organitzativa de Gimoda.

El gerent del One, Benjamín Lozano, i el secretari d'Agimod, Ivan Portolés, han signat un conveni de col·laboració on s'especifica que el One serà el patrocinador oficial del sector de l'oci nocturn de l'esdeveniment. A més, el seu local ha estat designat el lloc on es celebrarà la Post Party de Gimoda amb càtering, música i begudes. Lozano ha puntualitzat que els interessa formar part de projectes com Gimoda "perquè la moda està molt vinculada a l'oci nocturn i nosaltres som un local de tendència a la ciutat".

A més, el One també es farà càrrec de gestionar la zona vip dins del saló de descans cedit pel Teatre Municipal de Girona, espai pensat per als dissenyadors, artistes, models i patrocinadors després de cadascuna de les desfilades de Gimoda.

La primera setmana de la moda a Girona -sota el nom de Gimoda- es farà el març de l'any vinent.