Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, S.A ha activat el servei d'oficina virtual en línia amb la finalitat de facilitar l'accés a la informació als clients a través de l'ordinador, la tauleta o el telèfon mòbil. A través de la plataforma es podran fer gestions com consultar dades i direccions d'enviament de correspondència, consultar consums i factures dels últims quatre anys, canviar els números de comptes bancaris per a la domiciliació de les factures, fer l'enviament del consum del comptador i fer el pagament de les factures.

A més, els clients podran informar-se de les actuacions que es porten a terme des de l'oficina i contactar amb el servei d'atenció al client des del qual se'ls aclarirà qualsevol dubte. Els propietaris de més d'una pòlissa podran gestionar les dades des d'un sol usuari.

El regidor de Sostenibilitat i Atenció Ciutadana, Jordi Fàbrega, ha valorat "positivament" el nou servei, "que encaixa perfectament amb la nostra voluntat d'apropar l'administració a la ciutadania i posar totes les eines tecnològiques que estiguin al nostre abast per facilitar-los les gestions". Per accedir al servei, cal dirigir-se als llocs web: oficinavirtual.aiguesdegirona.cat, oficinavirtual.aiguesdesalt.cat o oficinavirtual.aiguesdesarria.cat.