El PSc de Salt va criticar ahir que l'equip de govern de CiU continuï editant la revista municipal T'estimem Salt. Pels socialistes, es tracta d'un "pamflet d'autobombo i de prograganda" que segons apunta "paguem tots els saltencs, a ?menys d'un any de les eleccions municipals".

La formació que lidera Iolanda Pineda explica que l'editorial del segon número de la revista "és un article del bloc personal de Jaume Torramadé, just pocs dies després d'anunciar que repetirà com a candidat de CiU a l'alcaldia de Salt". Els socialistes exposen que "si anem mirant l'interior, podem veure com l'alcalde i candidat de CiU, Jaume Torramadé, apareix fins a sis cops en fotografies".

En el ple del mes de maig el PSC va presentar una moció en la que es demanava que s'aturés l'edició d'aquesta revista per considerar-la inoportuna en el temps, ja que falta un any per les eleccions i per ser "propaganda". Amb els vots de CiU, PP i els dos no adscrits, es va rebutjar. Al seu del PSC, l'anterior publicació municipal, el TUT, tenia una major "pluralitat de projectes" i ara Salt té altres prioritats abans que aquest "pamflet" en uns "magres pressupostos municipals".