Els veïns del barri de Sant Cugat de Salt estan cansats de les molèsties que els ocasiona un bar i els seus clients. Fa uns mesos l'Associació de Veïns del barri Sant Cugat han escrit com a mínim una carta a l'Ajuntament queixant-se perquè hi ha "una part de la clientela que normalment ocupa la terrassa exterior del bar" i "adopta un comportament antisocial".

Residents que viuen a prop de l'establiment han explicat que recentment els responsables del local, situat a la plaça Sant Cugat, han posat un televisor i uns altaveus encarats a l'exterior, que consideren que no compleixenla normativa amb la veu molt alta i que causa molèsties sobretot als vespres o quan hi ha un partit de futbol.

Els veïns indiquen que els clients "ocupen zones privades dels veïns tant amb les taules i cadires, com asseguts sobre la paret de la tanca d'un jardí privat llençant a l'interior tota mena d'objectes". Afirmen també que estan "aparcant els seus cotxes sobre el carril bici obstaculitzant els que hi circulen".

En l'escrit de l'Associació afirmen que "quan se'ls recrimina aquesta actitud incívica, responen amb amenaces". En aquest sentit, demanen que es "?prenguin les mesures correctores pertinents per tal d'evitar que se segueixin produint o fins i tot incrementant aquests fets, que estan perjudicant greument la convivència i tranquil·litat de què sempre hem gaudit al barri".