PP i PSC volen una comissió informativa especial sobre el fons Santos Torroella

27.09.2013 | 06:30

El PP i el PSC de Girona volen que la possibilitat i la idoneïtat d'adquirir la col·lecció Santos Torroella es debati i s'analitzi en el marc d'una Comissió Informativa Especial que faci un dictamen final a l'Ajuntament. Així ho demanaran conjuntament en el pròxim ple ordinari del mes d'octubre mitjançant una moció que portaran a aprovació.
Tal com s'explica en la part dispositiva de la moció, per "la complexitat del tema i per la seva importància" la possible adquisició del fons Santos Torroella hauria de ser objecte d'una reflexió col·lectiva oberta a la ciutat i molt ben assessorada per una representació plural dels experts en la matèria, que puguin conèixer el fons, la realitat de l'art a Girona i les necessitats que el foment del turisme cultural a Girona té plantejades en aquest moment.
Els grups municipals del Partit Popular i del Partit Socialista recorden que el Reglament Orgànic Municipal afirma que "per acord plenari podran constituir-se Comissions Informatives Especials per a un assumpte concret o per emetre un dictamen determinat" i "tindran caràcter temporal i es dissoldran tan punt hagin complert la finalitat per a la qual van ser creades".

Enllaços recomanats: Premis cinema