Una jove de 17 anys va denunciar als Mossos d'Esquadra que un home l'havia violada aquella matinada poca estona després que ella hagués marxat de casa arran d'una discussió amb els seus pares. La policia està investigant aquest succés per tal de poder identificar el presumpte agressor, del que la jove en va poder donar una vaga descripció.

Les primeres dades indiquen que la jove, de nacionalitat hondurenya, s'havia discutit amb els seus pares la nit de dimecres a dijous i va optar per anar-se'n de casa. El que va passar després resulta confús però, en tot cas, sembla que va trobar-se un home al parc que hi ha al costat de la via del tren -darrera la seu d'Hisenda- i allà la va violar.

Hi hauria testimonis que van trobar-se la jove atordida però que no haurien presenciat l'agressió sexual. Immediatament després de denunciar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra es va iniciar el protocol establert en aquests casos per buscar indicis que poguessin permetre descobrir l'agressor. Els metges forenses van explorar la jove per analitzar si presentava marques d'un forcejament o tenia en el seu cos restes orgàniques de l'agressor que permetessin cotejar-les amb la base de dades per mirar si coincidien amb les d'alguna persona amb antecedents penals. De moment no hi ha cap detingut.