La Policia Municipal de Girona va detenir, diumenge a la nit, Tomas HB, de 35 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació, i Manuel CM, de la mateixa edat i veí de Salt, com a presumpte autor d'un delicte de furt.

En el primer cas, els fets van succeir a un quart de deu de la nit, quan una persona va denunciar davant d'uns agents que, quan anava a treure diners d'un caixer automàtic, un home l'havia agafat del braç de forma violenta i, en veure que no tenia diners a la mà, havia marxat corrent. Immediatament, la policia va fer una recerca per la zona i va localitzar un home que coincidia amb la descripció de l'agressor. Després d'aturar-lo i fer comprovacions, els agents van detenir Tomas HB.

El segon cas va succeir diumenge a dos quarts d'onze de la nit, quan una persona va trucar a la policia dient que a la plaça Santa Eugènia tenien l'home que li havia robat el telèfon mòbil. Un cop la patrulla va arribar a la plaça, el denunciant va assegurar que la persona amb qui s'estava discutint li havia robat el mòbil aquella mateixa tarda. Després d'esbrinar la veracitat dels fets, els agents van detenir Manuel CM.