El novembre

La cadena K÷nig obrirÓ el seu nou restaurant a Barcelona

El nou establiment s'inaugurarÓ durant el 40Ŕ aniversari de la cadena gironina i s'ubicarÓ a la rambla Catalunya

31.08.2013 | 06:30
Local del K÷nig situat a la rambla Catalunya de Barcelona.
Local del K÷nig situat a la rambla Catalunya de Barcelona.

Els ciutadans de Barcelona podran degustar a partir del pr˛xim mes de novembre els productes elaborats per la cadena de restauraciˇ K÷nig. L'arribada de les conegudes patates braves de l'establiment gironÝ a la capital catalana comptarÓ amb un emplašament immillorable, la rambla Catalunya, un indret que augmentarÓ fins a vuit el nombre de locals de la cadena.

Tot plegat va comenšar l'any 1973, quan el pare de l'actual gerent Marc Perals, Pere Perals, va obrir el primer espai a l'avinguda Jaume I desprÚs d'haver treballat com a cambrer a Su´ssa i Alemanya. Aquest va ser l'inici d'un negoci de restauraciˇ que, a hores d'ara, disposa de quatre establiments a Girona, un a Salt (ubicat al centre comercial de l'Espai GironŔs), un altre a Vilablareix i un darrer ubicat a la capital altempordanesa, Figueres.

El nom del restaurant, d'origen alemany (significa "rei"), deixa entreveure les referŔncies d'una gastronomia germÓnica que ha influenciat la cuina de l'empresa gironina des de la seva gestaciˇ fins ara, moment en el qual K÷nig celebra el quarantŔ aniversari.

Enllašos recomanats: Premis cinema