El pavelló poliesportiu de Montfalgars s'estrenarà aquest setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar 2013/2014, tal com estava previst. Les obres de construcció d'aquestes noves instal·lacions per a la ciutat han entrat a la recta final i la setmana que ve es col·locarà el sòl de la pista esportiva. Posteriorment, quedaran per resoldre alguns detalls a la zona perimetral que s'enllestiran abans del 12 de setembre, data d'inici del curs escolar.

"A dia d'avui hi ha aproximadament un 90% de les obres de construcció del pavelló executades, cosa que permetrà que es compleixi el termini d'entrega del pavelló per a l'inici del curs escolar. S'ha construït en un temps rècord i cal fer un agraïment a l'empresa adjudicatària de les obres, Arcadi Pla, per haver complert els terminis, treballant els caps de setmana i dies festius quan ha estat necessari", assegura el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas.

Tal com s'estipula en el projecte bàsic d'aquest nou equipament, el pavelló serà utilitzat per l'escola Montfalgars i també estarà obert durant els vespres per a realitzar-hi activitats de barri i de ciutat. Es tracta d'un pavelló doble poliesportiu que consta d'una superfície de pista esportiva i d'una pista longitudinal on es podrà practicar bàsquet, handbol i futbol sala, i voleibol. L'ocupació en planta de l'edifici serà de 1.865,95 metres quadrats i, a part de l'espai estrictament esportiu, també comptarà amb 4 vestidors pels jugadors i 2 vestidors pels àrbitres.