L'Empordà

La PAH diu que si els fan fora del bloc n´ocuparan més

De moment no hi ha hagut cap denúncia per part de l'entitat bancària propietària de l'edifici i la plataforma es troba a l'expectativa

01.04.2013 | 11:36
Un dels pisos del bloc ocupat aquest cap de setmana per la PAH a Salt.
Un dels pisos del bloc ocupat aquest cap de setmana per la PAH a Salt.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) es mostra molt "il·lusionada" després del primer cap de setmana en el bloc de pisos ocupat a Salt, i assegura que, si els fan fora, continuaran "alliberant" nous edificis. Fins ara, però, han contactat amb el jutge de guàrdia i de moment no hi ha cap denúncia per part de Mare Nostrum, l'entitat bancària propietària del bloc. "Estem a l'expectativa dels passos que puguin fer", va assenyalar la seva portaveu, Marta Afuera. En aquests moments, han obert una via de diàleg a través de Caixa Penedès (una de les integrants de Mare Nostrum) i ja tenen dia i hora per a una reunió.

De moment, "estem molt contents i il·lusionats", va indicar Afuera. En els 15 pisos ocupats hi viuran més de 15 famílies -ja que algunes són monoparentals i poden compartir pis- i el cap de setmana del 6 i el 7 d'abril se celebrarà al bloc una trobada de les PAH d'arreu de Catalunya. Segons va recordar Afuera, a Terrassa la PAH va aconseguir negociar un lloguer social després d'haver estat ocupant un bloc de pisos durant un any.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema