L'Associació de Veïns de la Massana de Salt ha començat a repartir cartells pels barri on reclama que la policia patrulli "més a peu i menys en cotxe" perquè considera que així els agents poden detectar possibles robatoris més fàcilment.

En els cartells, que s'han distribuït entre establiments i portals d'habitatges, s'hi poden veure imatges i dibuixos de robatoris i diferents frases com "Prou robatoris al barri", "Més policies a peu", "menys lladres al carrer" i "no és sensació d'inseguretat. És cert. Ens roben cada dia". En aquest sentit, en un comunicat, l'entitat veïnal assenyala que la policia, en fer balanços, parla sempre d'estadístiques i que la gent no fa denúncies "però la realitat és que l'associació està molt a sobre d'aquest tema, ja que preocupa i molt pels comentris dels veïns que han robat i que són molts".

Al cartell també s'hi adjunta un telèfon d'atenció (620 528 239) perquè qui ho desitgi pugui contactar amb l'Associació i així poder denunciar i tramitar les queixes. Al parer de l'entitat, calen més mesures de prevenció i no actuar policialment només quan ja es disposa de diferents denúncies.

L'Associació de veïns de la Massana assegura que disposa d'un resum de diferents robatoris "alarmant" i que tot i que l'Ajuntament ha informat de la derenció de vuit persones que haurien robat objectes de l'interior de vehicles, tenen constància d'entrades en habitatges.

Bateries i pneumàtics

Pel que fa als robatoris a l'interior de vehicles, l'entitat exposa que hi ha hagut una trentena de cotxes afectas en diferents carrers de la Massana i que, a banda del robatori dels objectes han patit danys com el trencament de vidres i vinclament del marc de les portes. Assenyala també que s'han robat bateries i pneumàtics d'alguns cotxes.