L'Empordà

El F˛rum Gastron˛mic se celebrarÓ a Barcelona l┤octubre de 2014

Els organitzadors garanteixen que en els anys imparells es continuarÓ ubicant a Girona

17.04.2013 | 10:09
Una imatge del darrer F˛rum Gastron˛mic, que es va celebrar el passat febrer al Palau Firal de Girona.
Una imatge del darrer F˛rum Gastron˛mic, que es va celebrar el passat febrer al Palau Firal de Girona.

El F˛rum Gastron˛mic i Hostelco (Salˇ Internacional de l'equipament per a la resturaciˇ, hoteleria i colĚlectivitats) uniran forces per a fer una ediciˇ conjunta a Barcelona del 20 al 23 d'octubre de 2014, al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Aquesta Ús la primera vegada que el F˛rum se celebrarÓ a la capital catalana, ja que fins ara s'havia fet de forma alternada a Girona i a Santiago de CompostelĚla. Els organitzadors, per˛, asseguren que el F˛rum es continuarÓ celebrant els anys imparells a Girona, tal com s'ha anat fent fins ara. De fet, l'Ajuntament gironÝ i els organitzadors del F˛rum ja han signat l'acord per a la celebraciˇ de l'ediciˇ de 2015.

Hostelco i el F˛rum Gastron˛mic han decidit sumar esforšos per tal que els professionals de la restauraciˇ puguin gaudir a Barcelona d'una oferta "completa i transversal" de tota la cadena de valor de la gastronomia, des de l'equipament fins a la creaciˇ del producte. La voluntat dels dos esdeveniments Ús servir de plataforma per a l'exportaciˇ tot aprofitant la reputada imatge de quŔ gaudeixen la cuina catalana i l'espanyola.

La referŔncia al sud d'Europa

D'aquesta manera, els organitzadors confien que aquesta fira biennal es converteixi en una de les principals plataformes de la ind˙stria gastron˛mica del sud d'Europa, grÓcies a la "marcada complementarietat" entre el sector de l'equipament per a l'hoteleria i el de la gastronomia professional. L'objectiu d'un esdeveniment com˙ Ús que permeti augmentar les oportunitats de networking, negocis i difusiˇ del coneixement de totes les empreses i professionals que formen part del mˇn de la gastronomia.

Els dos salons es complementaran sense perdre la seva personalitat pr˛pia, de manera que cadascuna mantindrÓ la seva marca, imatge i organitzaciˇ especÝfica. En canvi, coordinaran conjuntament tots els aspectes comuns relatius a la promociˇ, la logÝstica i la programaciˇ de les activitats paralĚleles, ja que els dos sectors tenen un perfil de visitant molt similar. D'aquesta manera, els assistents podran assistir tant a les jornades tŔcniques organitzades per Hostelco com en les demostracions i tallers de cuina que es desenvoluparan en el marc del F˛rum Gastron˛mic.

El codirector del F˛rum Gastron˛mic, Pep Palau, ha assegurat que, en les circumstÓncies actuals, "la suma d'esforšos redundarÓ en benefici del sector de l'hostaleria, de la gastronomia en general i del mateix paÝs".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema