Un grup de voluntàries de les Germanetes dels Pobres celebrarà per segon any consecutiu un sopar benèfic per aconseguir diners per a la institució. En aquesta ocasió, el sopar se celebrarà el dia 12 d'abril i comptarà amb la col·laboració del Mas Marroch, on es farà l'àpat, que tindrà un cost de 75 euros per persona. Els donatius serviran per ajudar les Germanetes dels Pobres.

Aquesta és la segona vegada que aquest grup de voluntàries organitza el sopar benèfic, després que l'any passat aconseguissin reunir 140 comenals al restaurant Siloc, situat al principi de la carretera dels Àngels. A causa de l'èxit de la convocatòria -especialment pels bons resultats de la tómbola i la fila zero-, les voluntàries van decidir convertir aquesta trobada en anual. Per això, enguany ja s'han posat fil a l'agulla i han aconseguit comptar amb la col·laboració del Mas Marroch.

Les Germanetes dels Pobres no accepten subvencions de les administracions i només reben diners dels particulars, que sovint obtenen fent el porta a porta. La seva funció és atendre persones desvalgudes, moltes de les quals avis, que amb la seva aportació no poden cobrir totes les despeses, ja que en alguns casos no tenen ningú que els doni suport. Per això, les voluntàries organitzen un sopar que els permeti obtenir fons.