L'Ajuntament de Salt ha publicat un díptic amb un plànol de les cinc àrees reservades per a gossos que es poden trobar a diferents indrets de la vila. El fullet, que inclou recomanacions als propietaris dels animals, es podrà recollir als diferents equipaments municipals o bé descarregar-lo a través del web municipal.

Segons ha informat el consistori, amb la posada en marxa de noves àrees per a gossos, el municipi de Salt ja disposa de cinc instal·lacions a diferents punts de la vila, que cobreixen gran part de la trama urbana i faciliten que els propietaris dels animals no s'hagin de desplaçar gaire per a poder deixar els seus animals deslligats durant una estona.

Els nous espais per a gossos de Salt es troben ubicats al parc de la Massana, el Mas Masó, el parc Monar, Can Patrach i al barri dels Escriptors, al costat de la zona esportiva.

Els espais per a gossos permeten deixar els animals deslligats i disposen d'una màquina expenedora de bosses perquè els propietaris dels animals puguin recollir les seves dejeccions.

Dotze denúncies, sis sancions

Al llarg de l'any 2012, l'Ajuntament va posar dotze denúncies a persones que duien el gos deslligat a la via pública, sis de les quals van acabar derivant en expedient sancionador per a l'amo de l'animal.