La seu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Girona va aparèixer ahir al matí amb diverses pintades fetes amb esprais. En un comunicat, la formació política va condemnar i lamentar aquesta "agressió vandàlica", tot assegurant que ja havien posat una denúncia i assenyalant que les pintades estaven signades per l'organització Arran.

La portaveu del grup municipal socialista, Pia Bosch, va titllar a Twitter la bretolada de "lamentable" i va qüestionar el "concepte de democràcia" dels seus autors. "Actes com aquests no ajuden a resoldre els reptes socials, traspuen intolerància i tenen un rerefons absolutament totalitari", va assenyalar. "La intolerància que traspuen aquest tipus d'actes és enormement preocupant", va afegir Bosch.

Més pintades al Barri Vell

D'altra banda, el Museu d'Història dels Jueus de Girona també va resultar víctima d'una altra bretolada la nit de divendres a dissabte. En concret, els vidres de l'entrada de la llibreria del museu van aparèixer pintats amb la frase Palestina lliure. En aquest cas, els brètols van signar la pintada amb els símbols i el nom de l'organització Arran.