L'informe acústic realitzat a la fàbrica Torras de Sarrià després de les queixes d'alguns veïns per sorolls ha determinat que la paperera supera lleugerament els límits establerts en horari nocturn. Concretament, de les quatre nits que s'han analitzat -amb un total d'unes 32 hores-, durant 72 minuts s'han sobrepassat en cinc decibels els límits permesos. L'Ajuntament ja ho ha comunicat a la fàbrica, que està estudiant l'origen d'aquest soroll per tal de posar-hi solució. En cas que el soroll persistís, la fàbrica es podria enfrontar a una multa lleu.

Els mesuraments es van fer durant quatre nits del mes de febrer. Segons ha explicat l'alcalde de Sarrià, Roger Torrent (ERC), es va determinar que durant 72 minuts se sobrepassaven en cinc decibels els límits permesos, tot arribant a 55 decibels. Torrent explica que es tracta, doncs, d'un element puntual, i que no és constant en el treball de la fàbrica. Per això, el consistori ha traslladat el resultat de l'estudi als responsables de la fàbrica, que ja estan buscant la font del soroll per tal d'intentar-ho solucionar. "Nosaltres els hem instat a què ho millorin, però si el soroll persistís, s'enfrontarien a una multa lleu", assenyala Torrent. De tota manera, la Torras encara pot presentar al·legacions si no està d'acord amb el resultat de l'informe. En aquest sentit, l'alcalde adverteix que la medició es va fer a uns 400 metres de la fàbrica, allà on els veïns es queixen, de manera que es podria haver produït alguna interferència. "De tota manera, nosaltres entem que no, ja que es tracta d'un horari molt concret, i esperem que hi puguin trobar una solució", afirma Torrent.

Els veïns del Pla dels Socs s'han queixat en diverses ocasions dels sorolls que senten procedents de la Torras, i fins i tot han penjat cartells de protesta.