La Policia Municipal de Girona va detenir, la tarda de dimecres tres homes que havien fet compres per Internet amb la numeració d'unes targetes, suposadament fraudulentes. Els fets que van motivar la detenció es van iniciar quan els detinguts va anar a recollir dues comandes d'articles, fetes a través d'Internet amb documentació dubtosa. La Policia va rebre l'avís dels fets i va adreçar-hi una dotació policial.

Quan els agents es van adreçar al comerç, el responsable de la botiga els hi va explicar que hi havia dues persones que volien recollir unes compres efectuades per Internet per valor de 1.547 i 974 euros, però que el document d'identitat que aportaven estava caducat i malmès. Llavors els agents van demanar als homes, que mostraven una actitud nerviosa, que mostressin les targetes de crèdit. Els homes no tenien les targetes donaven explicacions poc coherents i els agents van sospitar que es tractava de compres amb ús de fraudulent de targetes.

Per tot plegat, es va detenir Ionut Marian T, Andrei M i Bojan OI, tots tres amb domicili a Lloret, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa.