L'Ajuntament de Girona s'ha adherit un any més a la campanya L'hora del planeta 2013, impulsada per WWF Espanya. Concretament, el consistori apagarà la il·luminació exterior de l'edifici de l'Ajuntament, la Catedral i l'església de Sant Feliu aquest dissabte de dos quarts de nou del vespre a dos quarts de deu de la nit.

Aquesta campanya global de WWF té com a objectiu mobilitzar administracions, empreses, centres educatius i la ciutadania en general en la lluita contra el canvi climàtic, a través de l'acte simbòlic d'apagar el llum durant una hora. El primer tinent d'alcalde i regidor de Sostenibilitat i Participació Ciutadana, Jordi Fàbrega, ha destacat el suport que des de l'Ajuntament de Girona es vol donar a iniciatives d'aquest tipus, per tal de contribuir a la sensibilització per a la mitigació del canvi climàtic d'acord amb els objectius del pla de govern municipal.

Més de 7.000 ciutats

"L'hora del planeta" és una iniciativa mundial en defensa del medi ambient que mobilitza més de 7.000 ciutats de 152 països, que durant una hora apaguen la il·luminació de llars, oficines i edificis emblemàtics com ara la Sagrada Família de Barcelona, la Puerta de Alcalá de Madrid, el Coliseu de Roma o la Torre Eiffel de París.