La Policia Municipal de Girona va comissar dilluns el matí el permís de conduir d'un home que va patir un accident a Campdorà perquè era fals. A més, el vehicle que conduïa no tenia vigent l'assegurança obligatòria i va ser traslladat fins al dipòsit per la grua. Per tot això, se'l va imputar el matí de dilluns, a Jaw K, de 34 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental.

En concret, els fets es remunten cap a quarts de nou del matí de dilluns, quan la Central de Coordinació Policial va rebre una trucada que avisava que s'acabava de produir un accident de circulació sense ferits entre dos vehicles a la recta de Campdorà. Llavors, una patrulla s'hi va desplaçar i quan els agents van comprovar la documentació dels dos conductors implicats, Jaw K, els va mostrar un permís de conducció italià amb evidencies d'haver estat manipulat. Així mateix, l'assegurança que va presentar als policies havia caducat i la grua municipal va retirar el vehicle fins al dipòsit.

Seguidament, els agents van acompanyar el jove fins a la seu policial per tal que l'agent pèrit documentoscòpic de la Policia Municipal examinés el permís de conduir. En un primer examen, i a manca de proves més concloents, es va dictaminar que es tractava d'un document fals. A hores d'ara continua el procés de peritatge.