Un pres fugit de la presó Zuera de Saragossa, que utilitzava un passaport caducat amb una identitat falsa, ha estat detingut a Girona, segons va informar la policia local.

La detenció de Zenafi K., de 29 anys, va tenir lloc dijous quan els agents van localitzar l'home, que tenia una ordre de recerca i ingrés a la presó, després que una operació contra pisos en els quals s'exercia prostitució portés els investigadors a saber que una de les persones que els freqüentava era un pròfug.

La policia local de Girona va intensificar els controls i, en un d'ells, es va detectar el sospitós. Un cop se li va sol·licitar la identificació, va mostrar un passaport d'Algèria a nom d'una persona que no coincidia amb el del fugit de Saragossa, encara que sí la fotografia.

L'individu va ser traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia, on es va confirmar que Zenafi K. havia utilitzat durant anys una identitat falsa.

L'home va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de falsedat documental i per la fugida de la presó on complia condemna.