L'Ajuntament de Girona va adjudicar les obres per reconstruir l'arc malmès de la plaça Assumpció del barri de Sant Narcís de Girona. Els treballs s'han adjudicat a l'empresa Rubau Tarrés, que va presentar una oferta de 47.946 euros. En total s'hi havien presentat sis empreses. El pressupost de licitació era de 51.628 euros. El compromís és que els treballs estiguin acabats abans de la festa major del barri, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas.

Els veïns de Sant Narcís fa temps que reclamen la reconstrucció de l'arc perquè és un dels llocs d'entrada a la plaça, un dels espais centrals de les activitats festives. Els primers actes de la festa són el 12 de maig, tot i que el gruix d'actes seran a finals de maig i durant el juny. L'arc va quedar malmès a l'agost pel pas d'un camió d'escombraries. El vehicle va quedar atrapat a la part alta de l'arc. El conductor solia passar amb un camió més petit i aquell dia va fer-ho amb un de més alçada. Amb el xoc, es va malmetre gran part de l'arc que van provocar que s'enderroqués tot l'arc i es va decidir construir-ne un de nou.

El retard en l'inici dels treballs s'ha degut al fet que s'han hagut de parlar amb l'asseguradora per ?tractar sobre el pagament dels costos de la reconstrucció de l'estructura.