L'Ajuntament de Girona començarà aquesta setmana una prospecció per conèixer la demanda per per al nou aparcament situat a la plaça del Pallol, enmig del Barri Vell, que està situat al darrere de l'edifici consistorial. Properament s'acabaran les obres en aquest aparcament i, per aquest motiu, el consistori ha editat un fullet per estudiar la demanda de places.

El consistori preguntarà a les possibles persones usuàries de l'aparcament si tenen interès en la concessió d'una plaça a 40 anys o bé si en voldrien llogar. La concessió a 40 anys de la plaça d'aparcament tindrà un preu aproximat de 30.000 euros sense IVA, mentre que el lloguer mensual de la plaça tindrà un preu que oscil·larà entre els 100 i els 120 euros al mes.

Les persones que estiguin interessades en una o altra opció cal que omplin el fullet que es distribuirà per la ciutat i que el presentin a l'Oficina Municipal d'Habitatge, a qualsevol de les seus de l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana de l'Ajuntament (consulteu-les a www.girona.cat) o que l'enviïn a través d'Internet.

Les obres per construir aquest aparcament s'han allagat més de cinc anys per culpa de diferents problemàtiques. La principal va ser la fallida de la primera empresa constructora. Això va provocar una aturada dels treballs que va durar molts mesos, ja que va caler executar la liquidació del contracte i engegar un nou procés d'adjudicació va suposar que les obres no es reprenguessin fins al març de 2011. Els treballs van a càrrec de Vivendes de Girona SAU.