La Policia Municipal de Girona ha detingut els darrers dies tres persones com a presumptes autores de dos robatori amb força en l'interior de dos habitatges.

En el primer cas, els fets van passar al voltant d' un quart de dotze de la nit del 8 de març, quan una veïna va trucar a la policia, alertant d'uns sorolls estranys dins d'un habitatge del carrer Mare de Déu del Loreto, a l'Eixample. En arribar-hi la policia, un grup de testimonis els van informar que un home amb una gorra vermella i una caçadora de pell, acabava de saltar per la part del darrere de la casa. Els agents van iniciar una batuda per la zona fins que van veure i aturar el sospitós al carrer Migdia. Un cop identificat se li van poder localitzar diferents objectes de valor i joies que suposadament acabava de robar de dins el domicili i que, posteriorment, la persona perjudicada va reconèixer com a seus.

La víctima, que en el moment de l'assalt no era al domicili, també va trobar a faltar un televisor i una estufa. Seguidament, els policies van buscar per la zona per localitzar aquests objectes, que finalment van trobar amagats dins d'un garatge d'un immoble en construcció del mateix carrer Mare de Déu del Loreto. Per tot plegat que els agents van detenir Cristiano Z, que té diversos antecedents.

El segon dels casos va passar a dos quarts de cinc de la tarda del dia següent, quan una ciutadana va trucar a la policia per alertar que acabava de veure saltar dos joves dins del pati d'un domicili de l'avinguda Sant Narcís. Quan la policia va arribar, va veure com dos nois saltaven la tanca del pati del lloc indicat i fugien corrents. Els agent van demanar als nois que s'aturessin i, en no fer-ho, van perseguir-los fins aturar-los al carrer Empúries. Un cop identificats se'ls va localitzar un tornavís i un parell de guants de llana a cadascú.

Posteriorment els policies van comprovar que hi havia danys al pany de la casa on presumiblement volien robar. Així mateix es va constatar que les marques coincideixen amb els tornavisos que portaven els dos menors.