Una noia denuncia que va pagar dues vegades el servei de grua al dispòsit municipal de Girona i que els seus responsables no se li va voler esmenar l'error quan ella el va detectar al cap de pocs minuts en consultar el seu compte bancari, en el qual figuraven els dos pagaments.

En concret, explica que dijous al migdia quan va anar a cercar el vehicle a la zona de Mas Xirgu de la ciutat Girona es va trobar amb una situació que no s'esperava. I relata que l'encarregat de cobrar el servei de grua, que pujava a 97 euros per retirar el seu cotxe, li va cobrar dues vegades l'import perquè en primer terme, "va provar de cobrar-me amb el DNI" i després, amb la targeta "i es va confondre tres vegades malgrat dir-li que no tenia xip", assegura. A més, ella va haver signar magnèticament en dues ocasions i en canvi afirma que només va sortir el rebut una vegada de la màquina.

Aquest fet, segons relata va suposar certa tibantor amb el l'encarregat de cobrar ja que explica que ell es va mostrar "tossut" en considerar que en haver sortit només un rebut del datàfon s'havia fet correctament.

La noia un cop va haver retirat el vehicle es va aturar un moment, explica i va mirar a través d'Internet el seu compte bancari i va poder observar com les seves sospites eren certes, se li havia cobrar 97 euros dues vegades. En veure això, va anar de seguida a localitzar l'home que l'havia atès en el dipòsit però fruit d'un canvi de torn ja no hi era. I hi havia una persona que li va dir, assegura que "no podia anul·lar-m'ho perquè ell no sabia si era cert que se m'havia cobrat dues vegades la retirada del cotxe".

Ella va insistir que per la multa d'aparcar ja hauria de pagar 200 euros i sumat a 194 euros, això li suposava una gran despesa el mateix dia i reclamava que se li esmenés l'error. L'home però li va dir, segona assegura, que s'hauria d'esperar l'endemà però en no produir-se la cancel·lació de l'import i haver trucat de nou al dipòsit i dir-li que no li podien fer, va optar per anar a la seva caixa i cancel·lar ella mateixa el rebut.

En canvi, fonts del dipòsit municipal de Girona van assegurar que la situació que certament se li va cobrar dues vegades el servei de retirada del vehicle però que en màxim 24 hores s'hauria resolt. I van afegir que en tot moment s'havia mantingut contacte amb la noia i s'havia anul·lat. Per tant, consideren que no hi ha cap mena d'error i van afegir que la noia s'hauria mostrat satisfeta amb la solució obtinguda.