L'Ajuntament de Salt ha col·locat pilones en quatre carrers del Barri Vell per restringir el trànsit i permetre només el pas als residents. En concret, les pilones s'han col·locat en els accessos des del carrer del Rec als carrers: Mollera, Sant Joan, Santa Afra i Josep Aguilera amb l'objectiu que només hi accedeixin els veïns que hi tenen garatge. Aquestes pilones es posaran en funcionament demà i s'espera que ajudin a millorar la qualitat de vida al barri vell.

Aquesta decisió s'ha pres per evitar tant les infraccions, com les molèsties i riscos que representen per als veïns de la zona els vehicles que transiten indegudament per alguns carrers del barri vell, després d'un treball conjunt entre l'Associació de veïns i l'Ajuntament.

Les noves pilones és poden fer practicables amb una clau, el que permetrà als veïns que hi tenen garatge accedir-hi amb els seus vehicles. L'Associació de Veïns gestionarà les peticions d'aquells veïns que vulguin tenir clau de la pilona abatible. Les claus es lliuraran als interessats avui en una assemblea de l'Associació de Veïns del barri vell.

La circulació dels carrers serà de doble sentit, excepte als carrers Josep Aguilera i Fidel Aguilar, en què es mantindrà el sentit únic actual. Els canvis han estat notificats en una carta conjunta, signada per l'alcalde i el president de l'Associació de Veïns, als propietaris afectats.