L'intent d'ocupació d'una sucursal bancària a Girona va acabar amb enfrontaments entre membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Girona i els Mossos d'Esquadra. Ahir al migdia una vintena de membres de la PAH es van concentrar a les portes de l'entitat bancària amb la intenció d'aprofitar la sortida dels treballadors per entrar a l'oficina i ocupar-la com a mostra de suport amb la PAH de Vic, que també ha ocupat una sucursal.

Poc després de les tres de la tarda, a l'hora de tancar l'oficina, agents de l'ARRO dels Mossos d'Esquadra van arraconar els manifestants per obrir un passadís perquè els treballadors sortissin. Membres de la PAH s'hi van resistir i hi va haver moments de tensió.

Llavors, tots els treballadors que hi havia dins l'entitat van sortir i van tancar la porta sense que la PAH pogués ocupar l'entitat. Els membres del PAH van increpar els agents i van cridar consignes com "no sou funcionaris, sou mercenaris".

El motiu de les protestes és que es tracta d'una entitat bancària que fa subhastes de pisos de persones desnonades via notari, sense haver-hi procediment judicial que permeti que el propietari es defensi.