"Ecocabàs", el mercat ecològic i artesanal que va instal·lar-se per primer cop a l'Avinguda Ramon Folch de Girona el diumenge passat, torna avui amb un increment de parades i l'objectiu de seguir consolidant-se com a nou mercat dels diumenges i un referent d'alimentació sana i de qualitat. L'organització considera que la inauguració va ser un "èxit de participació, tant de públic com de venedors".

"Ecocabàs" està impulsat i organitzat per Scata, filial de l'empresa Incatis, i Quins Pebrots. En aquest mercat, que està obert de les deu del matí a les dues de la tarda, s'hi poden trobar una àmplia varietat de productes ecològics i d'elaboració artesanal com melmelades, conserves, pastisseria, carn de poltre, embotit, ous, fruita, verdura, llegums, pa, herbes remeieres, vins i caves, formatges, creps, croquetes, entre altres.

Hi haurà una vintena de parades amb productes ecològics i de proximitat, que tenen per objectiu garantir la diversitat suficient per poder fer tant la compra setmanal de manera habitual, com en un moment puntual, ja que el diu?menge és festiu a Girona i aquest mercat obre la possibilitat de també poder comprar a la ciutat aquest dia.

L'espai de mercat pretén ser un lloc per a tota la família, i per això també s'hi organitzen activitats per a la mainada, per tal que mentre els pares facin la compra els nens i nenes també puguin fer-hi activitats com decoració de galetes o bé pintar-se la cara. Ambdues activitats van a càrrec de Glopets de sucre. L'horari de les activitats és d'onze a una i els nens es poden inscriure en el mateix moment.