Les brigades municipals de Girona han acabat recentment les ?obres per tancar un solar abandonat al carrer Santa Eugènia que havia generat mal estat entre els veïns per la brutícia i les males herbes que havien anat creixent al llarg dels darrers anys. La finca és propietat d'una promotora immobiliària en fallida, que acumula uns 18.000 euros en multes per tenir el terreny del número 47 abandonat i ple de deixalles.

L'estat d'abandonament del solar va quedar al descobert a finals de gener després que uns lladres robessin la tanca metàl·lica que protegia l'accés al solar. Els veïns de la zona feia temps que es queixaven del mal estat de l'espai. Un fet que ja era evident des de l'exterior. Per aquest motiu, l'Ajuntament va començar a fer requeriments a la promotora per tal que netegessin la finca, la mantinguessin en bon estat i arreglessin les parers mitgeres dels edificis dels dos costats.

En no obtenir resposta, a principis de febrer, una brigada de l'Ajuntament va accedir al solar, va netejar-lo i hi va posar una primer tanca metàl·lica per evitar que ningú hi entrés. Per augmentar la protecció recentment, aquesta protecció s'ha substituït per una paret de totxos.